Programa +Conectad@s

TYRIUS CV LLANÇA UN NOU PROJECTE ANOMENAT “+ CONECTAD@S” PER A TOTES LES SEUES ASSOCIACIONS

Amb el propòsit de continuar treballant en equip amb totes les associacions adherides a TYRIUS CV, hem ideat i posat en marxa un projecte tecnològic atrevit i innovador anomenat “MÉS CONNECTADES” per a dotar de tecnologia de la comunicació a les nostres 220 associacions.

Més Connectades” ha tingut en les nostres associacions una acceptació extraordinària i s’iniciarà en les pròximes setmanes. Ens hem reinventat en estos nous temps de pandèmia i distància social, per a acostar-nos a les nostres col·laboradores i aprofitar les noves tecnologies que tenim actualment al nostre abast.

La nova situació que ens ha tocat viure durant estos temps de confinament, és que les desigualtats socials i d’oportunitats s’accentuen encara més si cap davant problemes sanitaris, econòmics i socials. Ací continuem sent les dones, en moltes ocasions, les més perjudicades. Per això, hem d’estar més preparades que mai, per a revertir una situació desafortunada, en una oportunitat d’aprenentatge extraient la part positiva d’esta situació tan inimaginable.

La idea és que la xarxa de relacions personals, professionals, formatives i associatives, generades per TYRIUS CV, continue més fort que mai i que continue fonamentant-se a través d’una connexió humana, àgil i eficaç entre totes les dones que integren l’Associació. Per això, gràcies a este projecte de treball, ajudarem al fet que les nostres persones associades se senten més “connectades online” i poder així mantindre els fluxos socials, professionals i personals, que ens permetran continuar avançant en el públic i el privat. Totes, en un breu espai de temps, podrem ser capaços de dominar les ferramentes de les noves tecnologies online, com un nou hàbit de funcionament en les nostres vides.

TYRIUS CV enfoca les línies d’este nou pla de treball com un projecte de futur per a millorar aspectes de la gestió del temps de les nostres associacions, col·laborar en la conscienciació de la utilització de recursos, evitar en gran manera la utilització de mitjans de transport i així anar adaptant-nos a la nova realitat i ajudar també a preservar el medi ambient. És tota una aposta!

Tot això, ens estimula a continuar avançant en el canvi del paper de les dones com a mestresses de casa i mares. Lluny queda la figura de la dona tradicional impedida socialment a influir en la realitat que ens embolica. Esta nova era de les tecnologies i de recursos online ha arribat per a quedar-se proporcionant un major desenvolupament personal en estos temps tan inversemblants.

TYRIUS CV aposta per el desenvolupament sostenible, continuem col·laborant activament amb les nostres sòcies i avancem connectades i preparades per a tot el que ens oferisca el futur.

 

0
0,0 rating
0 out of 5 stars (based on 0 reviews)

You May Also Like