Cessament d'activitat de Pullmantur

INFORMACIÓ AlS AFECTATS PEL CESSAMENT D’ACTIVITAT DEL GRUP PULLMANTUR

Davant les últimes notícies aparegudes en premsa en relació amb el cessament de l’activitat de la companyia Pullmantur s’informa les persones consumidores afectades:

L’empresa Pullmantur Creuers ha sol·licitat la declaració de concurs de creditors, encara que fins al moment no ha sigut publicat en el BOE, ni en el lloc web de la companyia es fa esment, més enllà de la suspensió de l’activitat per la COVID-19.

Amb independència de la situació sanitària, i de com es resolga el concurs de creditors; les persones consumidores tenen uns drets reconeguts tant per la normativa europea, Directiva de Viatges Combinats, com per la Llei General de Defensa dels Consumidors i Usuaris; que establix els drets dels consumidors afectats per la insolvència de l’organitzador.

Així les persones consumidores afectades tenen dret a reclamar a l’empresa amb la qual es va contractar el viatge combinat, podent resoldre el contracte sense penalització i amb reembossament de la totalitat de les quantitats abonades, llevat que es realitze una oferta per part de l’empresa i que lliure i voluntàriament siga acceptada pel consumidor.

Així mateix, les empreses del grup han anunciat que atendran els viatgers afectats amb un viatge de similars característiques prestat per una altra companyia del grup.

Si Vosté té un viatge contractat ha de posar-se en contacte amb l’empresa; i recorde que té a la seua disposició els servicis jurídics d’esta organització de consumidors.

 

You May Also Like